Samen een podcast produceren

Deze toonaangevende bedrijven gingen je al voor

We begrijpen dat je nog wat vragen hebt...

We zijn ervan overtuigd dat de verhalen in een podcast de kracht hebben om te informeren. We gaan daarom graag met je in gesprek om je verhaal te begrijpen en te ondersteunen in het produceren van een boeiende podcast. We bieden onze diensten aan in totaalpakketten, van idee-ontwikkeling en inhoudelijke planning tot opname, editing en online activatie

Wij zijn onderdeel van BrightQontent

Podqast is onderdeel van een groep creatieve bedrijven in de media branche. Door gebruik te maken van ons waardevolle collectief van bedrijven kunnen we podcast totaalpakketten aanbieden. Denk hierbij aan website ontwikkeling tot social media activatie, alles onder één dak.

Maak kennis met jouw team van podcast specialisten...

Valentijn

Content Specialist

Joey

Technisch Specialist

Bjørn

Projectmanager 

Luke

Content Creator

Bjørn

Projectmanager 

Bouw aan je merk en vergroot je publiek met een podcast

Podcast is het middel om op een nieuwe manier verbinding te maken met je publiek. Je kan op een laagdrempelige en toegankelijke manier je bedrijf onder de aandacht brengen. We werken als podcast bedrijf samen met verschillende bedrijven van verschillende formaten van kleine start-ups tot grote ondernemingen, en ontwikkelen een podcaststrategie die past bij hun doelen en budget.

We zijn uiteraard trots op de kwaliteit van onze podcasts en we doen er als podcast bedrijf alles aan om elke aflevering weer beter te maken. Ons doel is om podcasts te maken die niet alleen leuk en vermakelijk zijn, maar ook informatief en leerzaam. Podcasts waar mensen naar blijven luisteren en verbonden raken met je merk. We blijven onszelf continue verbeteren en maken gebruik van nieuwe technieken om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Ga voor een podcast:

Met een podcast kun je een intieme band opbouwen met je luisteraars, alsof je bij ze in de kamer zit

Valentijn-min

Valentijn Smit

Oprichter Podqast

Jouw podcast zichtbaar maken op social media?
━ We got you!

Op zoek naar een bedrijf dat je volledig van A to Z kan ondersteunen bij het maken van je podcast? Geen zorgen, wij helpen je bij het volledige proces, neem contact op met 1 van onze specialisten.